EcodroomGeel

Duurzaam thuis komen in Geel

Op enkele minuten wandelen van het gezellige centrum van Geel en vlakbij het station is een eco-droom werkelijkheid geworden. Het multifunctionele stadsvernieuwingsproject biedt woningen en assistentiewoningen met een uiterst energiezuinig karakter. Dankzij een doorgedreven isolatie, het gebruik van slimme, energiebesparende technologieën en een centrale stookplaats ligt het E-peil ruim onder de wettelijke eis.

De appartementen en assistentiewoningen kregen een fraaie architectuur aangemeten en zijn in hoogwaardige materialen gebouwd. De groene binnentuin en de groendaken zorgen voor een aangenaam uitzicht wanneer u uit uw grote ramen kijkt. Momenteel zijn er nog enkele assistentiewoningen beschikbaar, om zelf te bewonen of om te verhuren.

Ecodroom is een perfecte uitvalsbasis: horeca en winkels liggen op wandelafstand en met de wagen bent u zo op de autosnelweg Luik-Antwerpen. Wonen in Ecodroom betekent ook genieten van voorzieningen van een hoog niveau zoals een kwalitatief onderwijsnet, een uitgebreid sport- en verenigingsleven en een uitstekend aanbod in het cultuurcentrum en de bibliotheek.

 

Ontdek Ecodroom
Ontdek ook