Over dmi
DMI Vastgoed creëert projecten die een meerwaarde brengen in stads- en dorpskernen. We ontwikkelen dergelijke (binnen)stedelijke, residentiële projecten in heel Vlaanderen en Brussel.

In al onze projecten staat duurzaamheid bovenaan de prioriteitenlijst. De locatiekeuze, het ontwerp en zelfs de toepassing van vernieuwende materialen wegen we nauwgezet af ten opzichte van onze ambitieuze duurzaamheidscriteria. We kijken daarbij naar de inplanting, mobiliteit, natuurlijk milieu, grondstoffen, leefbaarheid en toegankelijkheid. Voor de locatie betekent dit bijvoorbeeld dat we erover waken dat het project dicht bij diensten, winkels, horeca en openbaar vervoer ligt.

In het ontwerp beperkt DMI Vastgoed de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk. Maar duurzaamheid betekent ook een correcte integratie in de omgeving en het bieden van een hoogwaardige beleving voor de bewoners. En dat zoveel mogelijk in overleg met de omwonenden.

Door die duurzaamheidsgedachte in onze projecten te vertalen, creëert DMI Vastgoed niet alleen meerwaarde, maar bouwt het ook een thuis die aan uw verwachtingen voldoet. Zo geeft DMI Vastgoed betekenis aan zijn slogan: Creating Immotional Moments.