be-MINEBeringen

Comfortabel en elegant wonen op be-MINE

Wonen op be-MINE is een onderdeel van de herbestemming van de mijnsite in Beringen. Onder de noemer be-MINE krijgt het 32 hectare grote mijnterrein een waardige en eigentijdse invulling. Rond de beschermde gebouwen voorziet het masterplan in een belevingscomponent. De omliggende terreinen krijgen een hoogwaardige woonbestemming.

Een eerste realisatie op de nieuwe woonwijk zijn twee Urban Villa’s met 12 ruime appartementen met een kwalitatief hoogstaande afwerking. Elke woning heeft drie gevels waarvan er telkens één naar het zuiden is gericht. De oppervlaktes van de ruime appartementen variëren van 108 tot 122m². Het inpandige terras biedt extra ruimte om te genieten. De woningen op het gelijkvloerse niveau hebben een privétuin.

De twee gebouwen zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Dankzij hun lichte volumes zweven de gebouwen in de groene omgeving. De weelderige groene buffer tussen de woonzone en de erfgoedsite garandeert rust en privacy voor de bewoners van Wonen op be-MINE.

 

Ontdek de ontwikkelingen op be-MINE in dit filmpje

Kijk binnen in het modelappartement
Ontdek ook