BeaugardeDiest

Aangename appartementen in een stadspark

Beau’garde wordt het summum van wonen op Ezeldijk. Aan de rand van een 19e eeuws Engels park en vlak bij het begijnhof bouwen we 33 luxe appartementen in een oogstrelende, moderne architectuur. Het parkgebouw komt in een decor van groen en water, dat ieder seizoen voor een boeiende beleving zorgt. De frisse lentebloemen zijn een streling voor het oog en het kabbelende water van de opengewerkte Demer brengt verkoeling op warme zomerdagen

Comfortabel wonen

De parkappartementen bieden alle troeven om aangenaam te wonen: ruime zuidgeoriënteerde terrassen, een ondergrondse parking, rijke daglichtinval, alle hedendaags comfort en dat tot in de puntjes afgewerkt. De architecten maken gebruik van duurzame materialen. De bijzonder goede energiewaardes helpen niet alleen uw energiefactuur onder controle te houden, maar verzekeren u ook van een hoge verkoopwaarde.
Kortom Beau’garde, dat is luxueus wonen op een exclusieve plek in hartje Diest.

Met veel lichtinval

Voor het ontwerp van Beau’garde gingen we in zee met PCP Architects. Het bureau zoekt in al zijn ontwerpen naar een goede structuur en samenhang met de omgeving. Dat leidt project na project tot een boeiende architectuur die een meerwaarde biedt aan zowel de bewoner als de passant.
Dat blijkt ook uit het ontwerp voor Beau’garde. De architecten betrokken de troeven van de omgeving maximaal in de parkappartementen. De terrassen aan de voorzijde lopen over de volledige lengte van het gebouw om het zicht op de Demer en het park te maximaliseren. Aan de zuid en zuid-westgevel geven diepe terrassen alle ruimte om van de middag- of avondzon te genieten. De glazen balustrades garanderen weidse uitzichten.

Het 19e eeuwse park in ere hersteld

Beau’garde staat aan de rand van een beschermde landschapstuin. Royale monumentale bomen en wintergroene heestermassieven kenmerken het Engelse park en geven het een doorleefde en gezellige sfeer. Wie in het park wandelt of zich er ontspant waant zich helemaal niet in het hartje van Diest. U ontsnapt er volledig aan de stedelijke omgeving.

De troeven op tafel

 • Kwalitatieve architectuur
  De architectuur van Beau’garde is excellent. De gevelbrede terrassen geven de gevels een sterke en speelse uitstraling.
 • Zicht op het park
  Het Engelse park en de opengewerkte Demer zijn de twee natuurlijke troeven van Ezeldijk. Als bewoner van een parkappartement geniet u volop vanop de eerste rij van dit uitzicht.
 • Hoogwaardige afwerking
  De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau. Getuige daarvan zijn onder meer de vloerverwarming en het gebruik van parket. Maar als koper bepaalt u zelf volledig de uitstraling van uw interieur.
 • Vlakbij Diest centrum
  Horeca, cultuur, scholen, het algemeen ziekenhuis en openbare diensten liggen op enkele minuten van Ezeldijk.
 • Sporten naar hartenlust
  Van welke sport u ook houdt, Beau’garde is de ideale uitvalsbasis vlak bij sportcentrum De Warande en provinciaal domein Halve Maan.
 • Vlot bereikbaar
  Ezeldijk ligt dicht bij de invalswegen naar Diest, E314-autosnelweg ligt op amper 5 minuten en het openbaar vervoer stopt op enkele passen van de deur.
 • Uitmuntende energetische prestaties
  Het gebouw wordt uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen en een centrale stookplaats. Dat leidt tot een laag E-peil. Het scoort nu al beter dan de eisen vanaf 2020.Binnen het nieuwe stadsdeel Ezeldijk hebben we nog enkele appartementen in andere residenties beschikbaar.

Interesse of vragen? Contacteer ons.

Immo Diest
Makelaar

T 013 31 25 22
info@immodiest.be

Ontdek het gebouw in preview
Ontdek ook