WuitenhartHamme

Ruimte voor levenskwaliteit

Wuitenhart wordt een comfortabel nest in het centrum van Hamme. Op het knooppunt tussen de Nieuwstraat en de Markt bouwen we 38 ruime appartementen in een aantrekkelijke, hedendaagse architectuur. In een eerste fase bouwden we al 23 appartementen. Momenteel staan de laatste 15 appartementen uit de tweede fase in verkoop.

Wuitenhart biedt alle troeven om aangenaam en ruim te wonen in het centrum. Comfortabele, zuidelijk georiënteerde appartementen met grote raampartijen die het daglicht naar binnen halen, een ondergrondse parking en het nodige hedendaagse comfort.
De architecten gebruiken duurzame materialen, voorzien een goede isolatie en een performant ventilatiesysteem. Dit leidt tot bijzonder goede energiewaardes. Die helpen niet alleen uw energiefactuur onder controle te houden, maar verzekeren u ook een hoge verkoopwaarde voor uw appartement.

Ieder appartement heeft een uniek grondplan. Als koper heeft u de vrijheid de inrichting ervan nog naar uw wensen en behoeften aan te passen. Onze aannemers zorgen ervoor dat uw keuzes volgens de regels van de kunst geïntegreerd worden. Zo komt u vanaf de eerste dag thuis in Wuitenhart.

Nieuw stukje Hamme

Het project Wuitenhart omvat naast de appartementen nog een dienstenruimte en het nieuwe administratief centrum. Het gemeentebestuur zal hier alle administratieve diensten centraliseren. Onder het binnengebied komt een ondergrondse parking die plaats biedt aan circa 200 wagens. Ook het openbaar domein krijgt een metamorfose.

Ontdek Wuitenhart
Ontdek ook